Back Back Nieuws

Hotel De Roode Leeuw digitaal vernieuwd

07 november 2008
Het 4 sterren hotel Amsterdam-De Roode Leeuw, één van de bekendste in het hart van de hoofdstad en sinds de oprichting in 1911 nooit van eigenaar verwisseld, heeft haar website compleet vernieuwd. De site maakt het nu mogelijk om zonder het scherm te verlaten een hotelreservering te maken, volledig afgestemd op de specifieke wensen van de gast.

 

De nieuwe site van Hotel Amsterdam-De Roode Leeuw maakt hierbij gebruik van de internationaal bekroonde Istay reserveringsmodule van TravelCLICK. General Manager René Wildeman: "Ik verwacht dan ook dat het aantal reserveringen via deze handzame website aanzienlijk zal toenemen".

Voor de gast is nu onmiddellijk zichtbaar wat de totale kosten voor zijn verblijf bedragen. Ook kan de gast kiezen voor opties waarmee hij een prijsvoordeel behaalt.

 

Hotel Amsterdam-De Roode Leeuw is een onafhankelijk hotel dat beschikt over 79 kamers en daarnaast over Restaurant De Roode Leeuw. Een begrip bij Amsterdammers en bekend bij binnen- en buitenlanders om de Nederlandse regionale specialiteiten op de menukaart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!