Hotel De Bonte Wever bekroond als het beste hotel van Drenthe door Hotels.nlHotel De Bonte Wever bekroond als het beste hotel van Drenthe door Hotels.nl
Back Back Nieuws

Hotel De Bonte Wever bekroond als het beste hotel van Drenthe door Hotels.nl

22 mei 2023

Hotel De Bonte Wever in Assen is aangenaam verrast met de publieksprijs voor het Beste hotel van Drenthe, toegekend door Hotels.nl. Deze prestigieuze erkenning is een bewijs van de voortreffelijke service, uitmuntende faciliteiten en onvergetelijke gastervaring die het hotel biedt.

Streven naar onvergetelijk verblijf

Met zijn stijlvolle kamers, uitgebreide faciliteiten en toegewijd personeel, streeft Hotel De Bonte Wever er altijd naar om gasten een onvergetelijk verblijf te bieden. De uitroeping tot het Beste hotel van Drenthe is een prachtige beloning voor het harde werk en de toewijding van het gehele team.

Ontspannen of zakelijk evenement

Of gasten nu op zoek zijn naar een ontspannen weekendje weg, een zakelijk evenement of een speciale gelegenheid, Hotel De Bonte Wever biedt een perfecte combinatie van comfort, luxe en gastvrijheid. Het hotel nodigt iedereen uit om zelf te komen ervaren waarom het is uitgeroepen tot het beste hotel van Drenthe.

Het team van Hotel De Bonte Wever is verheugd met deze erkenning en bedankt Hotels.nl en alle gewaardeerde gasten voor hun voortdurende steun. Het hotel kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen en hen een onvergetelijke ervaring te bieden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!