Hotel & Chateau Marquette introduceert partnerprogrammaHotel & Chateau Marquette introduceert partnerprogramma
Back Back Nieuws

Hotel & Chateau Marquette introduceert partnerprogramma

09 juli 2020

Twee weken na de lancering van het certificaten op aandelen programma voor particulieren, bedoeld om Hotel & Chateau Marquette door en uit de corona crisis te halen, lanceert Marquette nu het partnerprogramma voor zakelijke investeerders. Erik Kuiper-van den Berg (directeur/eigenaar): 'In deze tweede fase willen wij graag onze leveranciers en partijen uit de IJmond aan ons binden als partner van Marquette'.

Deelnemen aan het partnerprogramma kan vanaf 125 certificaten oplopend tot 1000 certificaten. Ook op deze certificaten ontvangt de koper een besteedbaar tegoed van € 30,00 per certificaat en minimaal € 125,00 retour over vijf jaar. Als zakelijk partner kan het tegoed ingezet worden voor bijvoorbeeld een productlancering, een diner voor de medewerkers als onderdeel van het kerstpakket of om de goede klanten te bedanken voor hun trouw door ze een weekendje weg cadeau te doen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kuiper-van den Berg: 'Naast een hoog rendement krijg je als partner ook vijf jaar lang commerciële aandacht. Een vermelding op de website bijvoorbeeld maar ook een partnerbord op het kasteel en tijdens de vele publiek evenementen die wij organiseren zal het partnerbord als achtergrond van het podium dienen. Partners kunnen Marquette dus ook inzetten in hun interne- en/of externe marketing. Beide partijen plukken uiteindelijk de vruchten van de samenwerking'.

Zakelijke borrel

Vrijdag 10 juli om 17:00 uur organiseert Kuiper-van den Berg een vrijblijvende borrel voor geïnteresseerde zakelijke investeerders op het kasteel. Aanmelden kan via de mail en is door de corona beperkingen noodzakelijk.

Op de foto > Erik Kuiper-van den Berg

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!