Back Back Nieuws

Hotel blooming bloeit maar door

30 oktober 2008

Hotel blooming blijft vernieuwen! Afgelopen vrijdag opende het hotel een geheel nieuwe vleugel met maar liefst 46 eigenzinnige hotelkamers, een spa en een beautysalon. De opening van deze vleugel werd geheel in bloomingstijl gevierd: teksten met een knipoog, oesters, cocktails, maar ook met bitterballen, dance en makkelijke outfits. Alles stond in het teken van kunst, cultuur en een heuse roomtoor.

[afbeelding niet meer beschikbaar]
Fotografie: Carol Winkel

‘I’m in blooming, pluk me’, of ‘POMP bediende’ zijn enkele van de teksten op de zwarte t-shirts van het personeel. Het was zeer opvallend hoeveel personeel zich tussen de menigte bewoog. Overal was aan gedacht: lopend buffet, cocktailshakers, schoonmaakdames en bijzonder mooi aangeklede tourbegeleiders. Het feest ging tot ’s nachts door en eindigde met champagne in de jacuzzi, een bomvolle danvloer en DJ Miss Smile die de laatste beats inzette. Een kleine kanttekening: Jammer dat de karren met legge flessen ’s nachts werden opgeruimd. Eén vleugel van het gebouw heeft tot 2.30 uur geen schaapjes, maar flessen kunnen tellen

Temidden van bossen en met het strand binnen handbereik ligt het viersterren hotel en conferentielandgoed op 11 hectare eigen duingebied met een privé duinpan, drie terrassen en sinds deze zomer ook een eigen wellness center. De moeite waard om eens een kijkje te nemen in deze b(l)oeiende omgeving!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!