Hotel Apeldoorn sluit zich aan bij Apeldoorn CongresstadHotel Apeldoorn sluit zich aan bij Apeldoorn Congresstad
Back Back Nieuws

Hotel Apeldoorn sluit zich aan bij Apeldoorn Congresstad

17 april 2018

Na een vlot verlopen bouwperiode staat er sinds maart een gloednieuw Valk Exclusief hotel langs de A50 te pronken. En wat voor één: Hotel Apeldoorn is een prachtig landgoedhotel in een maar liefst 16 hectare groot park. Met de nieuwste vergaderfaciliteiten. En samen met de andere leden van Apeldoorn Congresstad zetten ze zich in voor de bekendheid van Apeldoorn als dé Congresstad van Nederland.

Hotel Apeldoorn is opvallend licht en modern maar tegelijkertijd warm en knus. De receptie en bars zijn gemaakt van kleurrijke marmersoorten en overal is het onderwerp natuur doorgevoerd. Aan de wanden van de ruimtes en -zalen – die overigens de namen van omliggende dorpen als Loenen, Lieren en Beekbergen dragen – pronken bijvoorbeeld reusachtige fotowanden met beeltenissen van herten op de Veluwe erop.

Nieuwste vergaderfaciliteiten

Maar vooral indrukwekkend zijn de vergaderzalen; alle zalen zijn voorzien van de nieuwste vergaderfaciliteiten. Ze beschikken onder meer over een akoestisch plafond en hebben snel en gratis draadloos internet. Het hotel heeft 1200 vierkante meter congresruimte en de grootste zaal is geschikt voor 500 personen. Wat ook mooi is: het hotel is niet alleen heel duurzaam gebouwd, aan de zalen grenst ook een 350 vierkante meter groot dakterras. Alsof je middenin de natuur zit. Ook handig: op de parkeerplaats is plek voor 450 auto's. Bovendien zijn er oplaadmogelijkheden voor hybride auto's. En laten we natuurlijk de ideale ligging aan de A50 niet vergeten.

Over Apeldoorn Congresstad

Apeldoorn Congresstad is een initiatief van samenwerkende ondernemers met verrassende congres- en vergaderlocaties in Apeldoorn. Wil je een congres of event organiseren op een bijzondere locatie? Dat kan in Apeldoorn. Apeldoorn Congresstad adviseert en helpt je graag met het vinden van de juiste locatie. Ga voor meer informatie naar www.apeldoorncongresstad.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!