Back Back Nieuws

Hospitality & Style Awards Best Bartender 2007

06 september 2007
Mondiale Nederland organiseert de derde editie van de Hospitality & Style Awards op maandagavond 8 oktober. Dit Oscarwaardig evenement met toonaangevende spelers uit de hospitality industrie vindt plaats in de Amsterdam Convention Factory. De felbegeerde awards worden uitgereikt in maar liefst negen categorieën waaronder de Hospitality & Style Award voor Best Bartender, sponsored by Bols.


De jury voor de Best Bartender Award bestaat uit professionals uit de bartending industry; Arno van Eijmeren (CHE Group en tevens voorzitter), Ian Bartos (Barsupport), Philip Duff (master trainer Bols Bartending Academy) en Misja Vorstermans (The Fabulous Shaker Boys). Zij nomineerden twaalf topbartenders uit Nederland die een kans maken op de professionele bartendertitel.

Op dinsdag 11 september 2007 vindt de voorronde plaats in de Bols Bartending Academy in Amsterdam. Deze academie biedt met haar twaalf professionele werkstations een uitstekend wedstrijdterrein voor de competitie. De voorronde bestaat uit een praktijk- en theoriegedeelte waarin de genomineerde bartenders onder meer worden beoordeeld op speed & efficiency, free pouring, algemene drankenkennis, hygiëne, verantwoord schenken, gastvrijheid en mixology.


Op maandag 8 oktober 2007, alvorens de Hospitality & Style Award-avond van start gaat, strijden de finalisten om de prijs voor Best Bartender.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!