The Hospitalitist en Match gaan fusie aanThe Hospitalitist en Match gaan fusie aan
Back Back Nieuws

The Hospitalitist en Match gaan fusie aan

10 augustus 2020

The Hospitalitist, dat voornamelijk dekking biedt in de Randstad en is opgericht in 2008, heeft met een unieke werkwijze een sterke marktpositie verworven. Een kwalitatief team bouwen samen met opdrachtgevers, de planning geheel uit handen nemen en deel uitmaken van de operatie zijn daarin onderscheidende kenmerken. Match bestaat sinds 2017 en is vooral voor jonge talenten uit de regio Utrecht en Amersfoort een aansprekend bureau. De fusiepartners zijn complementair en versterken elkaar.

Samen sterk

Door de fusie komen de ervaring en bewezen kwalitatieve aanpak van The Hospitalitist samen met de brede beschikbaarheid van Match’ talenten. Zij vertegenwoordigen de nieuwe generatie. Er ontstaat één krachtig bureau met een groot, gezamenlijk klantenbestand.

Een krachtig bureau

In het portfolio zitten bedrijven als Heineken, De Jaarbeurs, A’DAM Toren en Finley Het Witte Huis en evenementen als Lowlands, ADE en de Vrienden van Amstel Live. De twee gespecialiseerde bureaus voor flexibele inzet van hospitalitymedewerkers gaan verder onder de naam The Hospitalitist.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!