Horror Nights Kalkar: hét event voor horrorfans Horror Nights Kalkar: hét event voor horrorfans
Back Back Nieuws

Horror Nights Kalkar: hét event voor horrorfans

14 augustus 2023

Wunderland Kalkar introduceert tijdens de eerste editie van Horror Nights Kalkar een unieke horror-ervaring in Europa: het Horror Hotel. Durf jij compleet onderdeel te worden van deze gruwelijke belevenis? Van 6 oktober tot en met 5 november 2023 transformeert Wunderland Kalkar in een sinistere wereld van waanzin en verschrikking, waar bezoekers twee onderscheidende horror-ervaringen kunnen beleven.

NIEUW! Horror Hotel: Een nacht vol gruwel en slapeloze terreur

Dit hotel onderscheidt zich als het enige in zijn soort in Europa, waar moedige zielen zich vrijwillig wagen om de grenzen van hun angst te verkennen. Op 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober en 4 november biedt Horror Hotel een huiveringwekkende ervaring die de hele nacht duurt: een 18 uur durende beproeving waar slaap niet gegarandeerd is. De avond begint met toegang tot Horror Nights Kalkar, maar voor de onbevreesde Horror Hotel-gasten stopt de terreur van Herr Pluton hier niet. Durf jij de nacht door te brengen met Herr Pluton en zijn angstaanjagende volgelingen?

Een onvergetelijke ervaring voor die-hard horror fans

Horror Nights Kalkar biedt bezoekers een avondvullend huiveringwekkend programma. Naast de openingsshow, twee Scare Zones en drie angstaanjagende Haunted Houses, kunnen gasten ook genieten van een foodcourt geheel in horrorthema. Te midden van de angstaanjagende sferen biedt dit de perfecte gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van een hapje en drankje. Waarna je je weer in de angstaanjagende wereld van Herr Pluton stort of een ritje maakt in één van de attracties. Kortom, Horror Nights Kalkar is niet alleen een evenement voor degenen die op zoek zijn naar huiveringwekkende spanning, maar ook voor degenen die willen genieten van een volledige avond vol griezelig plezier en opwinding.

Herr Pluton en zijn lugubere experimenten

Dit jaar staat het evenement volledig in het teken van Herr Pluton en zijn waanzinnige experimenten. Ferdinand Pluton, ooit een briljante wetenschapper, werd na een gruwelijk ongeluk in de koeltoren van de oude kerncentrale gemuteerd tot Herr Pluton. Nu creëert hij een angstaanjagend leger van volgelingen en neemt hij wraak op hen die hem ooit bespotten of onrecht aandeden. De bezoekers worden meegenomen in het verontrustende verhaal van zijn transformatie en duistere daden. Horror Nights Kalkar onderscheidt zich van andere horror-ervaringen door gebruik te maken van de unieke locatie. De oude kweekreactor in de oude kerncentrale van Kalkar is het perfecte decor voor deze angstaanjagende avonden. Deze worden hiermee voor het eerst in 25 jaar opengesteld voor bezoekers. Een unieke kans!

Ontdek het lugubere verhaal door Haunted Houses en Scare Zones

Horror Nights Kalkar presenteert drie Haunted Houses die met elkaar verbonden zijn en het verhaal van Herr Pluton verder vertellen. Bezoekers kunnen de geheimzinnige werkkamer van Herr Pluton betreden, de lugubere operaties in LABO ervaren en de afschuwelijke barakken van zijn leger ontdekken in Die Kaserne. Elk Haunted House is tot in detail ontworpen om bezoekers een onvergetelijke en huiveringwekkende ervaring te bieden. Bovendien stopt het verhaal niet bij de Haunted Houses. Ook in de verschillende Scare Zones verspreid over het hele park kunnen de bezoekers niet om Herr Pluton heen: hij is overal.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!