Back Back Nieuws

Horecavakbeurs VENUEZ 2012 verplaatst naar 2013

26 oktober 2011
De horecavakbeurs VENUEZ gaat in 2012 niet door. De beurs zou dan voor het eerst plaatsvinden tijdens de Horecava. Op de website van VENUES valt te lezen dat Amsterdam RAI besloten heeft meer tijd te investeren in het nieuwe concept van VENUEZ Event en dat de eerste editie van VENUES Event nieuwe stijl daarom een jaar wordt uitgesteld.

 

Wel wordt tijdens aankomende editie van Horecava, van 9 tot en met 12 januari 2012, een alternatief programma aangeboden onder de naam VENUEZ Event.

Meer tijd nodig

'Sinds de overname van VENUEZ Event deze zomer door Amsterdam RAI is samen met de branche gekeken naar een nieuw, kwalitatief en onderscheidend concept. Er ligt inmiddels een goede basis voor een nieuwe beurs met een sterke, inhoudelijke programmering. Er is echter meer tijd nodig om de gewenste kwaliteit te kunnen bieden,' meldt de website. 

Alternatief programma tijdens Horecava 2012
Godfried van der Lugt van VENUEZ: 'De eerste editie van VENUEZ Event nieuwe stijl moet de industrie versteld doen staan. Samen met onder meer VENUEZ Magazine werkt Amsterdam RAI aan een alternatief programma met diverse activiteiten die tijdens Horecava 2012 doorgang vinden onder de titel VENUEZ Event.'

 

You'll never get a second chance to make a first impression
Joke van der Wijngaart van Amsterdam RAI: 'De eerste editie van VENUEZ nieuwe stijl moet het fundament zijn voor de toekomst. You’ll never get a second chance to make a first impression. De verhuizing van het event van april naar januari is een te korte aanlooptijd gebleken om het nieuwe concept van VENUEZ volledig neer te kunnen zetten. Wij hebben daarom besloten om meer tijd te nemen en gezamenlijk met de branche te werken aan VENUEZ 2013. De deelnemers en betrokken partijen zijn inmiddels ingelicht en zullen waar mogelijk participeren in de vervangende evenementen die worden georganiseerd onder de naam VENUEZ Event tijdens Horecava 2012.'


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!