Back Back Nieuws

Horecava meest omvangrijke evenement in de RAI voor MTD

15 januari 2016
De Horecava in de RAI is het trefpunt voor professionals in de foodservice-industrie. Ook tijdens deze grootste nationale beurs voor de Horecasector is een uitstekende drinkwaterwatervoorziening van groot belang. Hier komt MTD om de hoek kijken. Voor MTD is de Horecava het meest omvangrijke evenement in de RAI. De stands dienen van water te worden voorzien zodat de exposanten hun diensten aan de meer dan 55.000 vak bezoekers kunnen presenteren. 

Naam evenement » Horecava
Soort evenement » Beurs
Opdrachtgever » RAI Amsterdam
Datum evenement » 11 t/m 14 januari 2016
Opdracht » Exposanten van de Horecava voorzien van een uitstekende watervoorziening. 
Specificaties » 252 stands met meer dan 600 aan- en afvoer aansluitingen.

Side Plaza’s
Tijdens de Horecava zijn er grote side evenementen zoals de Bierfabriek, Festival Plein, Gilde Plaza en Sweet Emotions. Deze projecten hebben de volledige inhoud van een professioneel restaurant en worden ook door MTD aangesloten. Daarnaast staat er in de Bierfabriek een grote biertank waar daadwerkelijk bier in gebrouwen wordt, MTD voorziet deze tank van gefilterd water zodat het bier veilig geconsumeerd kan worden.

Uitdaging
Op de vraag waar de grootste uitdaging ligt tijdens de Horecava antwoordt André Vink, RAI coördinator MTD: ‘De grootste uitdaging zit hem in de tijd. Er staan allerlei soorten apparatuur, van steamers tot koffiezetapparaten. Deze moeten allemaal op hetzelfde moment worden aangesloten. De dag voor de opening kregen we om half negen ’s avonds een last minute aanvraag van een klant. Hier moeten we snel op kunnen anticiperen. Door middel van twee drinkwaterbuffertanks en een pomp en drukverhoger hebben we deze food kar, gelegen op een buitenterrein van de RAI, van water kunnen voorzien.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!