Back Back Nieuws

Horecagroep Zamen sponsort autocoureur Kool

15 augustus 2007
Horecagroep Zamen uit Scheveningen sponsort de talentvolle en ambitieuze autocoureur Ferdinand Kool, die deelneemt aan de derde editie van het Rotterdamse Bavaria City Racing Event op zondag 19 augustus.

Op deze dag worden de straten van Rotterdam omgebouwd tot een waar racecircuit. Autocoureur Kool geeft dan, samen met andere auto's uit de snelste raceklassen, een demonstratie met zijn eigen competitiewagen (BRL-V6) in de Rotterdamse binnenstad. Horecagroep Zamen heeft de overtuiging om met deze sponsoring de ambities van zowel
Ferdinand Kool, als de eigen horecagroep te kunnen realiseren.

Daniel Staal, sales- en marketingmanager van Horecagroep Zamen: “Ferdinand is een autocoureur die net als onze horecagroep ambitieus is, een goed resultaat wil neerzetten en staat voor kwaliteit.”

Kool: “Ik rijd in dezelfde wagen als waar ik de competitie mee rijdt, een BRL V6 met een motor van 350 PK. Ik vind het superleuk dat ik aan dit grootse race evenement kan meedoen in de competitiewagen waarmee ik race. Hoe enthousiaster het publiek, hoe meer ik ga showen; lekker slippen, herrie maken, proefstarten en donuts maken, oftewel supersnelle rondjes draaien!”


Zamen is een horecagroep in Scheveningen, waarin drie grand café-restaurants (Toff, Binnen en Westewind) zijn ondergebracht, twee strandclubs (WIJ en Doen!), cateringbedrijf ZAMEN en dans- en eetcafé ‘De Veiling’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!