Back Back Nieuws

Horecagroep Zamen klaar voor strandseizoen

28 februari 2008
Met het nieuwe strandseizoen voor de deur, start Horecagroep Zamen aanstaande maandag 3 maart met de opbouw van Strandclub WIJ in Scheveningen. Strandclub DOEN!, de trendy strandclub voor de zakelijke markt, wordt vanaf 7 maart weer opgebouwd.

Beide strandclubs streven ernaar om voor Pasen hun deuren te openen voor het publiek. Strandclub WIJ, al twee keer uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Nederland, viert de start van het nieuwe strandseizoen met een groot openingsfeest op zondag 30 maart.

Vanaf 3 maart 2008 start Horecagroep Zamen met de opbouw van strandclub WIJ op het Zuiderstrand van Scheveningen. De opbouw van Strandclub Doen! start op 7 maart, omdat de gemeente daar eerst een betonpad zal aanleggen voor voetgangers.

John de Jong, eigenaar van horecagroep Zamen: "Strandclub WIJ bouwen we dit jaar voor de vijfde keer op, een jubileum waar we in het strandseizoen zeker aandacht aan zullen besteden. Strandclub DOEN! wordt dit jaar weer ‘the place to be’ voor de zakelijke markt. Ondernemers kunnen hier voor de deur parkeren, rustig praten en toch van de omgeving genieten. Er staan al flink wat feesten en zakelijke bijeenkomsten ingepland voor beide strandclubs, dus het wordt weer een drukke zomer!"

 

Foto: Standclub DOEN!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!