Back Back Nieuws

Horeca uitzendbureau Skanna ziet markt voor horeca en events aantrekken

05 november 2014
Skanna Horeca Uitzendbureau is voor het 4e jaar op rij genomineerd als FD Gazelle, een verkiezing voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarnaast is Skanna genomineerd voor een zogenaamde 'High Growth Award', voor de titel beste groeibedrijf in de regio.

Volgens directeur Skander Rana zijn deze nominaties, behalve een kroon op hun eigen werk, ook te danken aan de aantrekkende markt: 'We zien bij zowel eventlocaties, als ook hotels en cateraars-, een groeiende vraag naar flexibel in te huren horecapersoneel. In Amsterdam was deze trend in 2013 al zichtbaar, nu volgen ook andere regio's. Ook onze opdrachtgevers, waaronder een aantal toonaangevende spelers uit de branche, durven hardop uit te spreken dat de markt voor horeca en events weer aantrekt.'

De High Growth Awards, georganiseerd door platform Porth4Growth, keken bij het nomineren ook naar de kwalitatieve groei van Skanna: de rol van strategie bij het groeiproces. Rana: 'We brengen veel persoonlijkheid in onze manier van werken, leggen de focus op gastvrij en gastgericht zijn. Dit doen we in elk facet van onze onderneming: niet alleen tijdens een event, maar ook in de communicatie ervoor en erna, zowel naar onze opdrachtgevers als naar onze 'Skanezen'.

Foto: Els Zweerink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!