Back Back Nieuws

Horeca evenement IJskoud in WinterWonderLand

07 november 2007

Bakker & Clients Event Marketing organiseert het ‘Horeca evenement IJskoud’ in de duinen van Zandvoort aan Zee op zondag 27 en maandag 28 januari 2008.

‘Horeca evenement IJskoud’ is een evenement waarbij horecaproducten in de setting van het prachtige ‘WinterWonderLand’ worden beleefd. Vanuit een winters dorp vol sneeuw, ijs en ongekend warm wintervertier krijgen producenten en toeleveranciers de mogelijkheid bezoekende horeca ondernemers op een uitzonderlijke manier te bereiken. Een vernieuwend concept voor exposeren, entertainment en relatiemanagement; expotainment op hoog niveau.

Bezoekers krijgen de kans om zich in een sfeervolle ambiance vanuit iglo’s en winterse chalets te laten informeren over interessante producten voor het komende seizoen. In deze omgeving beleven bezoekers optimaal de ijzige, verwarmende én koelende producten. Hierbij denkend aan innovatieve verwarmende dranken, diepgevroren maaltijd componenten, speciale buffetproducten, noviteiten op het gebied van ijs, exclusieve snacks en producten voor zomerse verkoeling.

Op beide dagen staat het contact tussen participanten en beslissingbevoegde bezoeker centraal. Tevens worden er tal van activiteiten aan het programma toegevoegd, zodat het hele gezin ‘Horeca evenement IJskoud’ kan ervaren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!