Hordijk en van Dalen starten Sjiek. Horeca- & eventpersoneelHordijk en van Dalen starten Sjiek. Horeca- & eventpersoneel
Back Back Nieuws

Hordijk en van Dalen starten Sjiek. Horeca- & eventpersoneel

03 november 2020

Sjiek. verbindt (jong) talent met – en in- de gastvrijheidssector. Door (jong) talent deel uit te laten maken ván de branche, hen een netwerk op te laten bouwen mét de branche, wil Sjiek. de keuze aantrekkelijk maken om een baan te kiezen ín de branche (tijdens en na de studieperiode).

Ondersteuning HR

Sjiek. ondersteunt in het verlenen van HR – advies, de invulling van de externe flexibele schil (uitzenden), en/ of op het gebied van recruitment. Dit alles binnen de horeca- en evenementenbranche, c.q. de gastvrijheidsbranche.

Dat doen waar je hart ligt

Terwijl de horeca- en evenementenwereld pittige tijden ervaart door de maatregelen rondom het coronavirus, richten Ninke Hordijk en Sebastiaan van Dalen zich vol vertrouwen op de toekomst. Het is een surrealistische periode door de impact van het virus, met tegelijkertijd het grote besef dat je alleen dat moet doen daar waar je hart echt ligt.  Samen hebben zij ruim 20 jaar ervaring in de horeca uitzendbranche en staan nu te popelen om hun eigen weg in te slaan met hun eigen personeelsbureau.

Ontwikkeling

Met samenwerkingspartners stimuleert Sjiek. de ontwikkeling van individuen en daarmee de ontwikkeling van de branche als geheel.

Foto: SjoerdFotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!