Hoogwaardige (anderhalvemeter) events bij De Koningshof Party & EventsHoogwaardige (anderhalvemeter) events bij De Koningshof Party & Events
Back Back Locaties

Hoogwaardige (anderhalvemeter) events bij De Koningshof Party & Events

02 september 2020

Ontspannen, een hoog serviceniveau, culinair verrassend en bovenal: veilig. Bij De Koningshof Party & Events, een moderne en veelzijdige evenementenlocatie op Urk, kun je exclusieve en hoogwaardige bijeenkomsten organiseren in een unieke, prachtige ambiance. Dit alles uiteraard Coronaproof. 

Meer dan voldoende ruimte

De Koningshof Party & Events heeft met maar liefst 2.500 vierkante meter oppervlakte (binnen) meer dan voldoende ruimte om op veilige afstand vergaderingen, diners en andere evenementen te organiseren.

Henk de Boer: ‘De zeven zalen zijn er inmiddels op ingericht om gezamenlijk 300 tot 350 personen te kunnen ontvangen, met in achtneming van de anderhalvemeterrichtlijnen. Met de terrassen aan weerszijden van de locatie is dit zelfs uit te breiden naar 500.’ De locatie is volledig aangepast volgens het protocol van Koninklijke Horeca Nederland. ‘We hebben al als voordeel dat wij achter de schermen met dienstgangen werken, waardoor er voldoende ruimte overblijft om onze gasten via veilige looproutes door onze locatie te laten bewegen. Elke zaal heeft dan ook een eigen routing.’ Daarnaast zijn uiteraard de nodige hygiëne maatregelen getroffen, zijn de buffetten voorzien van schermen en worden waar nodig extra hostesses ingezet om de veiligheid te waarborgen.

Zeven zalen en twee terrassen

Van seminar tot huwelijksvoltrekking en van besloten vergadering tot groots sit down-diner. De locatie, die normaliter ruimte biedt aan zo’n 2.000 personen, is modern maar ook warm en sfeervol ingericht om voor veel doeleinden in te zetten. De zeven zalen, met als centraal middelpunt Het Binnenhof, zijn gecombineerd en afzonderlijk in te zetten. Het Binnenhof heeft een knusse uitstraling en is onder andere geschikt voor sfeervolle ontvangsten en (netwerk)borrels maar kan ook worden ingezet voor productpresentaties, exposities en huwelijksvoltrekkingen. Naast verschillende opstellingen is ook elk gewenst meubilair mogelijk, door de samenwerking met zusteronderneming Willem de Boer Food & Events. In de vleugels van De Koningshof Party & Events bevinden zich de grootste zalen: de warme, donker ingerichte Willem-Alexander zaal en de lichte Maximaal zaal -waar elke gewenste sfeer en setting kan worden gerealiseerd. De intiemere (sub)zalen: de Arianezaal, de Alexiazaal en de in de souterrain gelegen Amaliazalen bieden daarnaast veel mogelijkheden voor break-out sessies, maar zijn ook afzonderlijk in te zetten voor bijeenkomsten. De zalen zijn allen uitgerust met goede audiovisuele apparatuur en regelbare verlichting.

Prachtige omgeving

Weg uit de drukke Randstad en toch maar maximaal 1 uur rijden vanaf Amsterdam en Utrecht, én gratis parkeergelegenheid (tot 300 parkeerplaatsen). De Koningshof is gelegen op het prachtige, door het IJsselmeer omgeven pittoreske vissersdorpje Urk. Zo dicht bij het vuur, staat De Koningshof Party & Events garant voor tongstrelende, culinaire (vis)belevingen. Verse producten, hoogwaardig van kwaliteit, ambachtelijk bereid en met een hoog serviceniveau, in samenwerking met zusteronderneming Willem de Boer Food & Events is een full-service beleving binnen handbereik. Het betrokken team heeft de expertise in huis om evenementen van A tot Z te verzorgen. Van standbouw tot ondersteuning bij het boeken van de juiste spreker, door de samenwerking met partners en leveranciers streeft De Koningshof Party & Events er altijd naar de verwachtingen van de gasten te overtreffen.

Door > Angelique Aalders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!