Back Back Nieuws

Hoogste schaatsbaan bij Ramada Apollo Amsterdam & Floor 17 officieel geopend

10 december 2014
Op het dak van Ramada Apollo Amsterdam werd zaterdag 6 december de hoogste schaatsbaan van Nederland geopend. De ruim 200 aanwezigen werden in een winters decor geheel in stijl ontvangen op de beats van DJ Mrs. Brown, glühwein en warme chocolademelk. Op 85 meter hoogte zwierde de eerste bezoekers enthousiast over de hoogste schaatsbaan van Nederland in het thema discoschaatsen.

Boudewijn Martens, Hotel Manager van Ramada Apollo Amsterdam Centre: ‘De schaatsbaan is 75m2 en met het fantastische uitzicht over Amsterdam is het lastig om je op het schaatsen te concentreren. We hebben de schaatsbaan met het eigen team getest en hebben enorm veel plezier gehad. De winter attractie haalde het kind in ons naar boven! De komende twee maanden is de schaatsbaan exclusief te boeken voor gezelschappen maar kunnen hotelgasten er natuurlijk ook heerlijk genieten.’

Schaatsen op de hoogste schaatsbaan van Nederland
Wie niet aanwezig kon zijn bij de opening van Floor17 Rooftop Winter Terrace, is van harte welkom de schaatsbaan te komen bezoeken tot februari 2015. De schaatsbaan is 7 dagen per week geopend en een ticket voor een uur schaatsen kost €8,50 per persoon inclusief een warme chocolademelk of glühwein. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de schaatsbaan.

Bekijk hier meer foto's van de Floor17 Rooftop Winter Terrace.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!