Back Back Nieuws

Home Boxx kiest Van Geelen als preferred supplier

07 november 2012
Fabienne Stuart, van de Home Boxx en Johan Seijbel van Van Geelen Standinrichtingen zijn afgelopen week overeengekomen dat Van Geelen preferred partner wordt voor het leveren van meubilair en tapijttegels in de Home Boxx.

Logische keuze
Fabienne Stuart; ‘De samenwerking met Van Geelen is een logische keuze voor de Home Boxx. Ze hebben jarenlange ervaring  in het inrichten van stands,  bieden een uitstekende service en hebben een uitgebreid inrichtingsassortiment voor exposanten en organisatoren. Omdat Van Geelen dichtbij de Home Boxx gevestigd is kunnen ze een snelle service garanderen. Uiteraard blijven partijen die hun beurs of evenement organiseren in de Home Boxx volledig vrij in de keuze van hun leveranciers, maar voor partijen die nog  geen eigen leverancier hebben is Van Geelen een uitstekende partner.

Uitgebreid pakket
‘We zijn blij ons preferred supplier van de Home Boxx te mogen noemen’, verklaart Johan Seijbel. ‘Door de goede bereikbaarheid en centrale ligging van de Home Boxx is het een prima locatie voor beurzen en evenementen. We bieden door deze samenwerking klanten een uitgebreid pakket voor hun stand of beurs aan, waardoor zij nog meer gemak ondervinden. Zo zorgen we samen voor een zorgeloos evenement met tevreden klanten.’
Van Geelen zal haar assortiment via de website van de Home Boxx aanbieden. Exposanten kunnen zo zelf hun meubilair en tapijttegels bestellen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!