Holy Moly brengt ultiem wintergevoel naar hartje HeerlenHoly Moly brengt ultiem wintergevoel naar hartje Heerlen
Back Back Nieuws

Holy Moly brengt ultiem wintergevoel naar hartje Heerlen

22 december 2017

Holy Moly! nodigt je uit voor 'het ultieme wintergevoel in downtown Heerlen'. Een eigentijds winterevenement voor jong en oud. Heerlense creatievelingen, bewoners en ondernemers zetten samen een bomvol programma neer. Bezoekers kunnen genieten van knusse Nordic Tipi's tot kleurrijke zeecontainers. De organisatie van Holy Moly! is in handen van Incredible Event Builders. Poppodium NIEUWE NOR tekende voor de programmering van de openings- en slotavond.

Tot en met 7 januari 2018 is er een divers programma op de pleinen in het centrum, die worden omgedoopt tot Winterpark Urbana (Pancratiusplein Zuid) en Urban Container City (De Bongerd). Muziek, theater, kunst, sport, spel, eten en drinken; het wordt een feest voor iedereen. De laatste weken van 2017 en de aftrap van 2018 zijn tot aan de piek toe gevuld met verrassingen. Houd Holy Moly dus goed in de smiezen.

Unieke kerstborrellocatie...

Winterpark Urbana biedt gezellige Scandinavische tipi tenten rondom een sfeervol kampvuur en elke avond live muziek (maandagen gesloten). De perfecte kertsborrel locatie met lekkere tapas hapjes en exclusieve biertjes! Je kunt genieten van een champagne of gluhwein ontvangst, een excusieve wijnproeverij bij het kampvuur of lekkere finger food arrangementen in een knusse verwarmde tipi tent. Ondertussen kun je een dansje wagen op de sfeervolle live muziek van Winterp Urbana, dat varieert van jazz, funk, pop of rock, of combineer je weekendborrel met een van de feestavonden in Urban Container City!

Top-dj's tijdens New Years Eve...

Tijdens New Year's Eve op zondag 31 december staan top-dj's Charly Lownoise & Mental Theo, Lucas & Steve, Tony Junior, La Fuente en Puinhoop Kollektiv op de Bongerd. Feestbeesten Charly Lownoise & Mental Theo zorgen voor die oude 'Hardcore Feelings', terwijl Limburgers Lucas & Steve, binnengekomen op nr 64 in de DJ MAG top 100, de hit 'Summer On You' brengen in hartje winter. Ticketinformatie voor het slotfeest op de Bongerd, dat duurt van 20:00 uur tot 01:00 uur, via de website van poppodium NIEUWE NOR.

Feestavondprogramma

Zaterdag 23 december: PROOST! Band
Dinsdag 26 december: Disco tropicana ft DJ Nothing But Funk
Vrijdag 29 december: Jack Daniels Rock Night ft.The Ride, D.E.M.
Zaterdag 30 december: Nur Deutsche Welle
Zondag 31 december: New Year's Eve Party

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!