Holografische interactieve assistent wint FGNoviteitenprijsHolografische interactieve assistent wint FGNoviteitenprijs
Back Back Nieuws

Holografische interactieve assistent wint FGNoviteitenprijs

08 februari 2018

De holografische interactieve assistent van PRSONAS is tijdens de Vakbeurs Facilitair uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2018. G10, het bedrijf dat dit product in samenwerking met PRSONAS in Nederland presenteert, won de FGNoviteiten Juryprijs omdat de technologie achter deze diensten kan zorgen voor een doorbraak in het bedrijfsleven.

De onafhankelijke vakjury prijst niet alleen het innovatieve karakter van PRSONAS, maar ook de vooruitstrevendheid waarmee G10 het product in de markt zet. De jury is van mening dat de assistenten de volgende generatie in selfservice oplossingen zijn en dat zij in de toekomst een belangrijke rol kunnen vervullen in het bedrijfsleven. Door G10 is deze Amerikaanse innovatie nu ook in Nederland binnen handbereik. De holografische interactieve assistenten leveren een meerwaarde voor bedrijven, winkels, instellingen of op evenementen.

Nieuwe generatie 

De PRSONAS holografische assistent is de nieuwste generatie selfservice oplossing waarbij met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality, de assistent kan optreden als receptioniste, productspecialist of gastvrouw. Door de geautomatiseerde contactmomenten nemen de assistenten veel werk uit handen van facilitair personeel. Daarnaast is het mogelijk de data van de contactmomenten op te slaan en te analyseren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!