Back Back Nieuws

Holland Evenementen Groep gaat uitbreiden

08 oktober 2007
Holland Evenementen Groep gaat zijn locatie verbouwen. De uibreiding betekent niet alleen meer ruimte maar ook nieuwe zakelijke arrangementen.

Patrick Janssen: “Precies 5 jaar geleden hebben wij voor de oude evenementenhal een architectonisch pand in de vorm van een schip gebouwd. De helft daarvan is destijds in gebruik genomen als kantoor- en vergaderruimte en de andere helft als bedrijfswoning. De uitstraling van de nieuwbouw heeft een gigantisch effect gehad op de groei van ons bedrijf, maar ook op de groei van ons gezin. Na 2 dochters verwachten we in december namelijk een zoon!”

De schitterende bedrijfswoning opofferen voor de zaak ligt dus voor de hand. Daarmee doet zich volgens Janssen ook gelijk een mooie kans voor; inspelen op de groeiende vraag naar exclusieve evenementen. De ruimte die vrijkomt bestaat uit drie verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit raampartijen vanaf de grond tot het plafond, waardoor je uitkijkt over het natuurgebied met waterpartijen. Het is de bedoeling dat daar een kookstudio komt ten behoeve van exclusieve kookclinics. Een verdieping hoger sta je op het dakterras en heb je een nog mooier uitzicht. Hier kijk je zelfs tot aan de Utrechtse Heuvelrug.

Het geheel lijkt zich ook perfect te lenen voor bijvoorbeeld bruiloften. De kleinere afgescheiden kamers op de begane grond worden toegevoegd aan de vergaderzalen, zodat men zich tijdens een meeting ook in kleinere groepjes kan opsplitsen en terugtrekken. De entree wordt verplaatst van de achterzijde naar de voorzijde. Die is aanzienlijk mooier en zal een hogere belevingswaarde opleveren voor de gasten. De tuin wordt ingericht als levend tafelvoetbalveld en het ruige terrein tegen het talud wordt een parcours voor terreinrijden. Hiervoor staan splinternieuwe Landrovers klaar.

Vanaf 1 januari 2008 moet alles klaar zijn en kunnen er compleet nieuwe combinaties gemaakt worden. Dus niet meer alleen outdooractiviteiten bij Holland Evenementen Groep, maar misschien wel een arrangement met vergadering, terreinrijden en afsluitend een exclusieve kookclinic of loungen en barbecuen op het dakterras met schitterend uitzicht.

Het team van Patrick Janssen is door jarenlange ervaring overtuigd van de “zap”-behoefte van mensen. Net zoals bij televisie kijken; even zien wat het is, beetje proberen, hapje proeven en snel weer door naar het volgende. Deze uitbreiding zal het concept te Zoelen dan ook zeer ten goede komen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!