Back Back Nieuws

Hoge verwachtingen voor BEST OF EVENTS INTERNATIONAL 2015

07 oktober 2014
BEST OF EVENTS INTERNATIONAL ondervindt in de beslissende voorbereidingsfase de best denkbare voortekenen. Tijdens de BOE op 21 en 22 januari 2015 verzamelen de topspelers in de branche zich in de Westfalenhallen in Dortmund. In de beurshallen 4, 7 en 8 alsook op de binnenplaats van het beursgebouw zullen bezoekers het grootste jaarlijkse spectrum aan producten en diensten, trends and innovaties in de evenementenbranche beleven.

‘BOE is een platform om nieuwe zakelijke contacten te leggen en bestaande zakenrelaties te verstevigen,’ verklaart Bea Nöhre van BEST OF EVENTS GmbH. Haar uitspraak wordt bevestigd door het huidige aantal boekingen. ‘Wij verwachten ruim 400 exposanten die de BOE als uitvalsbasis gebruiken voor het succes van hun onderneming. Het grote aantal deelnemers weerspiegelt een grote mate van vertrouwen. Dat stimuleert ons om door te gaan met het bieden van uitstekende parameters om goed zaken te kunnen doen,’ benadrukt Bea Nöhre.

BOE FORUM
Het kaderprogramma, BOE FORUM, is het programma dat parallel loopt aan de gespecialiseerde beurs. Het BOE FORUM - conceptueel opgezet in 2015 door ‘events’, het vooraanstaande managementmagazine voor live communicatie, zal op beide beursdagen een premium programma lanceren. De eerste dag staat volledig in het teken van ‘spreker scouting’, professioneel ondersteund door Speakers Excellence. Op de tweede dag draait het allemaal om brancherelevante onderwerpen waar groot voordeel mee kan worden behaald, professioneel ondersteund door de handelsgroep FAMAB e.V.

Voor de derde keer organiseert de BEEFTEA group de spannende trendtalk ‘Meet the Beef’ for marketing managers, specialisten en de media van communicatie- and evenementenbranche, allemaal parallel aan de BOE 2015.

Carrièredag
Junior medewerkers die meer willen weten over functiebeschrijvingen en het aanbod aan vervolgopleidingen en carrièremogelijkheden, mogen de Carrièredag: Live Communicatie op 22 januari 2015 zeker niet missen. De organisator van dit evenement is het ‘Studieninstitut für Kommunikation’. Partners zijn de verenigingen FAMAB e.V. en ISES Europe, de agentschappen JOKE Event AG en expopartner GmbH alsmede het personeel adviesbureau kg-u. Vanuit de visie van de verenigingen en de werkgeversorganisaties zullen de experts levendig beschrijven welke banen er zijn in live communicatie, welke opleidingen en vervolgopleidingentrajecten het beste aansluiten en hoe een professionele carrière met nadere kwalificaties kan worden gepland. Cruciale sollicitatietips en de mogelijkheid om deel te nemen aan individuele gesprekken met talloze instructies over hoe een sollicitant zich dient te gedragen, maken de Carrièredag compleet. Nadere informatie kun je online vinden op studieninstitut.de/karrieretag.

BOE NIGHT
Andere hoogtepunten op de avond van de eerste dag van BOE 2015: de legendarische BOE NIGHT in de Gold Hall alsook de uitreiking van de BEA BlachReport Event Award en de INA International Junior Event Award in de Silver Hall van het Westfalenhallen beursgebouw.

BEST OF EVENTS INTERNATIONAL wordt gehouden van 21 tot 22 januari 2015 in het Westfalenhallen beursgebouw van Dortmund. Alle kaarten voor de volgende BOE kunnen gemakkelijk en snel worden verkregen en afgerekend per creditcard via de BOE online ticketshop. De BOE ticketshop zal vanaf 1 december 2014 online zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!