Back Back Nieuws

Hof van Gaia: vergaderen tussen de dieren

23 januari 2009
Parkstad Limburg is een bijzondere samenwerking rijker. GaiaPark Kerkrade Zoo en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants gaan hun krachten bundelen en treden eensgezind naar buiten met ‘het beste van beide werelden’ in het unieke concept Hof van Gaia.

Bezoekers kunnen genieten van de dierentuin, overnachten in het prachtige Zoohotel Brughof en dineren in het statige Kasteel Erenstein. Voor zakelijke bezoekers wordt met de ‘state of the art’ congresfaciliteiten in de DinoDome daarmee een uniek totaalconcept geboden. In deze strategische samenwerking behoudt elke onderneming zijn operationele en financiële zelfstandigheid.

In GaiaParks gloednieuwe DinoDome komen naast Europa’s grootste Dino Speelpark en een uitgebreid horecaterras ook een auditorium en diverse vergaderzalen, voorzien van de modernste audiovisuele technieken.

Dit alles in de kenmerkende GaiaPark-stijl, een stijl die naadloos aansluit bij de karakteristieke Limburgse hoeve van Hotel Brughof, die op termijn omgetoverd gaat worden tot een waardig ‘Zoohotel’. Gecombineerd met de uitstekende keuken van Kasteel Erenstein biedt Hof van Gaia daarmee een uniek concept binnen West-Europa: vergaderen, logeren en dineren tussen de dieren.

GaiaPark Kerkrade Zoo en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants bundelen met Hof van Gaia hun krachten en richten zich met een totaal, kwalitatief sterk en innoverend aanbod specifiek op organisaties, bedrijven en instellingen uit de Benelux en Duitsland die op zoek zijn naar een unieke vergader- of seminaraccommodatie. Een ‘hutje op de hei’, maar dan wel in zijn meest complete en inspirerende vorm. Geheel passend in een tijd waarin onthaasten en aandacht voor natuur en milieu zeer belangrijk zijn geworden. Uiteraard wordt Hof van Gaia daarom ook gepromoot als een bijzondere locatie voor verblijfsrecreatie en toerisme in Zuid-Limburg.

Door het totale en volledig gethematiseerde aanbod zetten GaiaPark Kerkrade Zoo en Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants met Hof van Gaia een geheel nieuw product in de internationale congres- en vergadermarkt en verblijfsrecreatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!