Back Back Nieuws

Hoera! Gouden Giraffe heeft nationaal broertje

19 november 2008
De Houten Giraffe, een initiatief van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en kleine broertje van de Gouden Giraffe, zal in juni 2009 voor het eerst landelijk worden uitgereikt.

Om ook vanuit het studentenveld bij te dragen aan de professionalisering van de evenementenbranche is de Houten Giraffe door de NHTV in het leven geroepen. Deze prijs zal in 2009, met medewerking van High Profile Uitgeverij, voor het eerst landelijk worden uitgereikt.

De Houten Giraffe wil zoveel mogelijk jong talent stimuleren en kennis laten maken met het bedrijfsleven binnen de vrijetijdsbranche. Dit doen zij door middel van de door studenten georganiseerde evenementen en/of ontwikkelde concepten te nomineren voor de Houten Giraffe. De eerste hogescholen hebben zich inmiddels aangemeld!

De Houten Giraffe wordt georganiseerd door drie vierdejaars studenten evenementenmanagement aan NHTV internationaal hoger onderwijs Breda (onder het motto vóór en dóór Young Professionals) en zal worden uitgereikt in een viertal categorieën: Best Business-to-Business Event, Best Public Event, Best Charity Event en Best Concept.

De inzendingen worden beoordeeld door eventmanagers uit het bedrijfsleven. Dus Young Professionals: ga evenementen organiseren, ga concepten ontwikkelen en zend deze (uitgevoerd tussen 1 april 2008 en 31 maart 2009) in voor de Houten Giraffe! Zorg dat jij straks op het podium staat en de felbegeerde award in ontvangst neemt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via houtengiraffe@nhtv.nl of 06-42950077.

 

Gouden Giraffe

Evenementenorganisatoren uit het werkveld zijn momenteel al druk bezig hun inzending voor de Gouden Giraffe te voltooien. Vóór 12 december moeten alle inzendingen binnen zijn bij High Profile Uitgeverij.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!