‘Hoe meer feesten, hoe meer kebab’ #Festivak 2022‘Hoe meer feesten, hoe meer kebab’ #Festivak 2022
Back Back Interview

‘Hoe meer feesten, hoe meer kebab’ #Festivak 2022

09 november 2022

Natuurlijk is High Profile Events ook weer aanwezig tijdens Festivak. LIVE vanaf de beursvloer vragen we de beursbezoeker wie ze zijn, waarom ze Festivak bezoeken en of ze al goede ideeën hebben opgedaan? De stand van High Profile wordt deze editie versterkt door Ivo van der Pauw & Hidde Stolwijk – het duo achter Karma Kebab, die ons de hele dag voorzien van heerlijke broodjes vegan kebab.

Wat is jullie doel tijdens deze beursdagen?

Wij komen natuurlijk een bijdrage leveren aan de mooie stand van High Profile door good karma uit te delen met onze vegan broodjes. Als bedrijf hebben we een aantal foodtrucks waarmee we aan horeca en retail leveren en naast genieten van de sfeer, willen we ook in contact komen met partijen om vooral nog meer leuke feestjes te organiseren. Onze nieuwe campagne heet ook ‘Bij jou of bij mij?’ en het idee is letterlijk dat we of bij de klant komen als leverancier of dat wij de klant uitnodigen op onze locatie bij events die we zelf organiseren.

Hoe vind je de sfeer tot nu toe?

Deze beurs voelt een stuk relaxter en meer ontspannen als sommige andere beurzen waar we zijn geweest. De mensen zijn ook echt heel vriendelijk en het voelt niet als puur harde verkoop. Het is vooral gezellig.

Wat hoop je mee naar huis te nemen na deze dagen?

Ik hoop pennen en een kater mee naar huis te nemen. Maar even serieus, ik hoop leuke relaties op te doen en mensen te ontmoeten om concepten en gekke ideeën mee uit te werken. We willen meer leuke samenwerkingen aangaan want hoe meer feesten, hoe meer kebab.

 

Foto: Sjoerd Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!