Hoe comedy de werksfeer kan redden!Hoe comedy de werksfeer kan redden!
Back Back Nieuws

Hoe comedy de werksfeer kan redden!

14 maart 2019

Succes en humor zijn onlosmakelijk verbonden op de werkvloer. Humor op het werk kan een gespannen situatie verzachten, helpen bij het relativeren van zaken en een team hechter maken. Naast het beleven van uw eigen humor is ook het volgen van impulsen die we in het dagelijks leven vaak onderdrukken belangrijk tijdens de workshop 'humor op het werk'. ComedyTeam verzorgt al decennia de beste stand up comedyshows, workshops en spelprogramma's met professionele comedians en cabaretiers. Humor op het werk kan makkelijk geïmplementeerd worden door een comedyworkshop of een Comedyact of show.

Bij een workshop wordt uitgelegd wat humor precies is en hoe het toegepast kan gaan worden op de werkplek. Ook staat teambuilding tijdens deze workshop met improvisatie centraal. De verschillende opdrachten zullen dan ook in teamverband uitgevoerd moeten worden. Door samen te werken en op elkaar in te spelen, zullen jullie elkaar aanvoelen en al snel een echt teamgevoel krijgen. Improvisatie haalt het leukste uit u en uw collega's. Collega's zullen dit onbewust ook meenemen naar de werkvloer, wat voor een optimale werksfeer zorgt. Om problemen te moeten oplossen, moet men soms buiten de bestaande denkkaders kunnen treden. Dit proces wordt getriggerd door op verschillende vlakken te kunnen improviseren.

Stand-up comedyshow

Een ander alternatief is een stand-up comedy show die op maat geschreven is. In een comedyshow heb je een line-up van twee tot drie professionele comedians die om beurt een kort en krachtig optreden geven, aangekondigd door een MC (Master of Ceremonie) die de boel aan elkaar praat, improviseert en het bedrijf en mensen uit het publiek op de hak neemt. Een professionele comedyshow van het ComedyTeam garandeerd succes en vooral gelach, want niet tevreden of gelachen dan is niet betalen! Hieronder een impressie van zo'n comedyshow. 

Onderzoek heeft aangetoond dat humor bijdraagt aan productiviteit en 37% aan hogere sales. Dus waar wacht u nog op?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!