Back Back Nieuws

HMS Host op Schiphol heeft lekkerste broodje

13 januari 2009
Tijdens de HORECAVA is voor de 25e keer de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie catering’ gehouden. Vanwege het jubileum werd dit op de drukbezochte maandag gehouden. De vakwedstrijd wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting De Lekkerste Wedstrijden.

Untara Samsuria van HMS Host te Schiphol maakte volgens de enthousiaste jury met ‘AEX Sandwich’ de lekkerste creatie in de categorie Horeca. Uit handen van Joop Braakhekke, eigenaar van En Pluche & Le Garage, ontving Untara de beker en een dinercheque voor de Dinnershow of Dreams.

Marielle Witjes van HANOS Nederland, hoofdsponsor van de lekkerste wedstrijden gaf aan Untara Samsuria de prestigieuze HANOS wisselbokaal.

Top 5
1. Untara Samsuria, van HMS Host Schiphol met AEX Sandwich
2. Bas Diks, van Diks Catering&Party Service met Haenig an
3. Priscilla van Baler, van HMS Host Schiphol met Croquefort
4. Maarten Gazan, van OSP Catering met Take five
5. Aad van Berkel, van Prorest catering met Natuurlijk Aad


Juryleden

De deskundige jury bestond dit jaar uit: Maarten Colijn, juryvoorzitter Joop Braakhekke, eigenaar restaurant 'Le Garage' en ‘En Pluche’ Patricia van Dobben, van Dobben Kroketten Valérie Klosterman, Voedingscentrum Mariëlle Witjes, marketing manager HANOS Frank Veldhof, bedrijfschap voor Horeca en Catering Helma Kleijweg, winnaar aller-lekkerste broodje horeca 2008

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!