Back Back Nieuws

Hiswa beurzen in gewijzigde vorm verder

10 september 2007
HISWA Vereniging  (brancheorganisatie voor watersportbedrijven) en Amsterdam RAI hebben nieuwe afspraken gemaakt over de toekomstige samenwerking. Dit betekent een splitsing tussen de HISWA te water en de ‘droge’ HISWA. De HISWA te water wordt vanaf 2008 door HISWA Vereniging georganiseerd. De organisatie en exploitatie van de ‘droge’ HISWA komt volledig in handen van Amsterdam RAI.

Om dit alles mogelijk te maken draagt Amsterdam RAI haar aandelenpakket in HISWA RAI multimedia over aan HISWA Vereniging. In ruil hiervoor geeft HISWA Vereniging het gebruik van de beurstitel HISWA Amsterdam in licentie aan Amsterdam RAI. Beide partijen zijn in de afgelopen periode tot de conclusie gekomen dat zij de ambities van HISWA RAI multimedia met betrekking tot de ontwikkeling van verschillende watersport- en recreatiemedia, door het aanbrengen van meer focus vanuit hun eigen organisaties, beter kunnen waarmaken.

De beëindiging van de samenwerking, die dit jaar effectief zal worden geregeld, is vervolgens in goed overleg tot stand gekomen. HISWA Vereniging verwacht door de splitsing meer synergie te kunnen bewerkstelligen tussen nieuwe (multi)mediale activiteiten en de diensten die ze haar achterban als brancheorganisatie nu al aanbiedt. Amsterdam RAI zal zich met haar expertise in beurzen op eigen locatie, richten op het optimaliseren van het concept van de ‘droge’ HISWA.


HISWA RAI multimedia zal voortaan de naam HISWA Multimedia dragen en blijft kantoor houden in het Watersport- en Recreatiehuis te Driebergen. Het projectteam van de ‘droge’ HISWA zal voor het einde van het jaar vanuit Amsterdam RAI gaan opereren. De samenstelling van de projectteams zal binnenkort bekendgemaakt worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!