Historisch zakendoen in het ZuiderzeemuseumHistorisch zakendoen in het Zuiderzeemuseum
Back Back Nieuws

Historisch zakendoen in het Zuiderzeemuseum

20 maart 2023

Ben je benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden die het Zuiderzeemuseum te bieden heeft? Dan nodigt het Zuiderzeemuseum je graag uit op maandagmiddag en -avond 17 April om kennis te maken met de verschillende mogelijkheden. Variërend van vergaderingen tot (relatie)evenementen, bedrijfsuitjes en personeelsfeesten; het Zuiderzeemuseum vormt graag het perfecte decor. In de middag worden gasten verwelkomd in restaurant het Amsterdams Huis vanaf 1500 uur. Na een korte presentatie en een wandeling langs de verschillende huurlocaties, worden gasten uitgenodigd om aansluitend bij ons te dineren. De avond eindigt rond uiterlijk 2000 uur.

Historische ruimtes voor trainingen en vergaderingen

Het Zuiderzeemuseum beschikt over prachtige, historische ruimtes voor vergaderingen en trainingen. Zo ben je even helemaal weg van de dagelijkse gang van zaken op kantoor en kun je ongestoord overleggen. En in de pauze? Dan plan je natuurlijk een interessante rondleiding of een heerlijke wandeling door het natuurgebied!

Feesten tot 350 personen

Ook voor alle feesten heeft het Zuiderzeemuseum geschikte locaties. Zo kunnen bijvoorbeeld de voetjes van de vloer in het Amsterdamse Huis voor een feest tot 350 personen. Maar ook voor kleinere feesten, presentaties en meetings beschikt het Zuiderzeemuseum over uitstekende locaties en hebben wij een professioneel team aan medewerkers ter beschikking. Onze locaties variëren van kleine vergaderruimte tot maximaal 12 personen tot een feestlocatie voor 350 personen. De setting kan modern en/of tijdloos zijn, maar ook authentiek en historisch. 

Om ieder evenement, groot en klein, van de juiste drank en spijzen te voorzien heeft ons museum een eigen F&B afdeling voor lunches, koffietafels, borrels en diners regelen voor ieder budget. 

Ontdek alle mogelijkheden zelf op 17 April. Jij en of je collega’s zijn van harte welkom deze dag. Vooraf aanmelden/reserveren is noodzakelijk. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!