Back Back Nieuws

Hip varend podium tijdens Haarlem Jazzstad

24 maart 2009
Als sponsor van en als “officieel podium” tijdens Haarlem Jazzstad 2009 is Rederij Flevo dit jaar terug. Ook voor zakelijke evenementen - tot 200 m/v - exclusief af te huren tijdens het evenement in augustus. Als hippe locatie, met een mooi uitzicht.  De ligplaats van het Jazzschip is namelijk pal voor het Teylers museum.

 

Na de enthousiaste reacties vorig jaar pakt Rederij Flevo ook dit jaar weer groots uit met sensationele live muziek vanaf het water, relaxed genieten van culinaire verrassingen en vooral veel gezelligheid. De culinaire insteek van Rederij Flevo is gewaagd. Halve kreeften van de barbecue, oesters, gamba’s en luxe tapas in combinatie met een goed glas wijn maakt deze jazzlocatie op het water uniek.
De muzikale invulling is nog geheim maar beloofd veel goeds!

 

Tijdens Haarlem Jazzstad, dus ook op woensdag 19 en zondag 23 augustus, is het schip (overdag/exclusief) te huur voor (zakelijke) bijeenkomsten of netwerkmomenten.

Naast een drietal arrangementen kan tailor made (bijna) alles gerealiseerd worden. Het schip is strak modern ingericht en beschikt over drie verschillende dekken.

Totaal is er ruimte voor circa 200 gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!