Back Back Nieuws

Hip schip nieuwe trouwlocatie

27 november 2008
In het huwelijksbootje stappen krijgt een nieuwe betekenis. De Gemeente Harderwijk heeft vanochtend samen met ARdJ Rederij Flevo een overeenkomst getekend waarmee het M.P.S. Stad Harderwijk - het vlaggenschip van de rederij - per 1 januari 2009 een officiële trouwlocatie wordt. Een modern sfeervol partyschip dat dus na het ja-woord liefst 355 m2 hip ingerichte ruimte voor het trouwfeest biedt!

 

 Het College van Burgemeester en Wethouders besloot op 4 november jl. al om het schip aan te wijzen als huis der gemeente. Nu ook de formaliteiten rond zijn, kunnen toekomstige bruidsparen letterlijk in het huwelijksbootje stappen bij Rederij Flevo. Patrick Teunissen, directeur ARdJ Rederij Flevo, zegt erg blij te zijn met deze toewijzing. “ Wij kunnen de bruidsparen een eigentijds alternatief bieden naast de huidige trouwlocaties die allen een historische inslag hebben. Daarnaast is het natuurlijk ook voor ons een mooie aanvulling op ons aanbod!”

 

Naast de officiële huwelijksvoltrekking worden diverse mogelijkheden geboden om al dan niet varend de feestelijkheden voort te zetten: de champagne toost en het aansnijden van de bruidstaart, een receptie, intiem familiediner of een swingende feestavond met je bruilofsgasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!