Back Back Nieuws

Hilton The Hague benoemt Sjoerd Sybesma nieuwe hotelmanager

24 maart 2015
Sjoerd Sybesma (1973), de huidige hotelmanager van Hilton Garden Inn in Leiden, is benoemd tot hotelmanager van Hilton The Hague, waar hij 13 april aan de slag gaat. Sjoerd heeft inmiddels een mooie staat van dienst opgebouwd bij Hilton. Milan Arandelovic, Area General Manager Benelux Hilton Worldwide zegt daarover: ‘Met Sjoerd’s komst naar Den Haag halen we eigenlijk ‘the best of both worlds’ in huis. Zijn gedrevenheid en hands-on mentaliteit waren essentieel voor de introductie en het succes van Hilton Garden Inn, en daarmee het Focus Service concept, in Nederland. Hilton The Hague daagt hem nu uit deze ervaring en de brede ervaring die hij heeft opgedaan in Hilton Antwerp Old Town, ten volle te benutten om het volgende hoofdstuk van het succesverhaal van Hilton The Hague te schrijven. Ik ben ervan overtuigd dat dit een mooi hoofdstuk gaat worden.’ De opvolger van Sjoerd Sybesma bij Hilton Garden Inn in Leiden wordt in april bekendgemaakt.

Hoe Sjoerd Sybema is begonnen
Sjoerd Sybesma begon zijn Hiltonloopbaan in 1999 bij Hilton Amsterdam in verschillende operationele functies. In 2001 maakte hij de overstap naar TUI Nederland waar hij verschillende commerciële en operationele afdelingen heeft geleid. De hotellerie bleef hem echter trekken, waardoor Sjoerd in 2008 de overstap maakte naar Hilton Antwerp Old Town, waar hij aan de slag ging als Business Development Manager en vervolgens als Director of Operations.

Terug naar de basis
Het eerste Hilton Garden Inn concept in de Benelux werd door Sjoerd als hotelmanager succesvol geopend in 2012 in Leiden. Het hotel is de afgelopen 2,5 jaar uitgegroeid tot een vast begrip, met een enorme klanten waardering en heeft ondertussen verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Travellers’ Choice Award van TripAdvisor in 2014 en 2015. Nu Sjoerd in Den Haag aan de slag gaat, komt hij weer terug in de stad waar de basis werd gelegd voor zijn hotelcarrière, aangezien hij in 1999 in Den Haag is afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool. Als hotelmanager bij Hilton The Hague zal Sjoerd Sybesma zich nu gaan richten op het verder uitbouwen van de gevestigde naam van het hotel dat dit jaar haar 5-jarig jubileum viert.

Foto: Sjoerd Sybesma
Fotocredits: Kimberly Gomes

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!