Back
Nieuws
Hilton Amsterdam viert 50-jarig jubileum met een Galadiner
18 juli 2012Hilton Amsterdam vierde zaterdag 14 juli haar 50-jarig bestaan met een Galadiner dat een exacte kopie was van het festijn zoals in 1962 tijdens de officiële opening van het hotel aan de Apollolaan. Het ouderwetse dinerdansant, georganiseerd in samenwerking met Het Parool, omvatte een uitgebreid culinair 6-gangen menu en gevarieerd entertainment.
Eregast
Onder toeziend oog van directeur Roberto Payer (l) en eregast Giuseppe Bazzani , toenmalig Chef Kok, presenteert Executive Chef Saco Musch (m) het hoofdgerecht: les mignonnettes de charolais du festival, les petits rubis grillés, les fonds dartichauts aux morilles.
Feestelijke avond
De feestelijke avond werd bijgewoond door onder meer de Burgemeester van Amsterdam en echtgenote, oud-directeuren van Hilton, vertegenwoordigers van Amsterdamse organisaties, bedrijfsleven, de kunst- en cultuursector en talrijke Amsterdammers.
Foto: George Maas
Goed artikel?
Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!