Hilarische avond in Grand Café Bergse BossenHilarische avond in Grand Café Bergse Bossen
Back Back Nieuws

Hilarische avond in Grand Café Bergse Bossen

03 oktober 2017

Voor goede stand-up comedy hoef je niet naar de grote stad. Grand Café Bergse Bossen haalt op zaterdag 14 oktober de crème de la crème van de stand-up comedy scene gewoon naar Driebergen. Vijf heel verschillende comedians zorgen voor een hilarische avond. Bergse Bossen kookt óók nog voor je als je wilt; een speciaal Comedy Night 3-gangen diner.

Line-up

De Master of Ceremony van de avond is Tom Montfrooy. Tom stond in de finale van Camaretten 2015. Hij is ontwapenend en vrolijk, en je kan niet anders dan met een brede grijns op je gezicht luisteren naar deze fijne man, die ook nog eens stevige grappen serveert.

Mark Waumans stond in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en op het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 won Mark de publieksprijs. Deze innemende comedian staat bekend om zijn hoge grapdichtheid en droge stijl. Met weinig tierelantijntjes brengt Mark stevige comedy.

Esther van der Voort is de winnaar van de Internationaal Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award 2014. Ze heeft geen geheimen en vertelt dan ook ongegeneerd over veertig worden, scheiden, daten, opvoeden, instorten en weer opkrabbelen. Haar openhartigheid en sterke grappen maken haar een veelgevraagde gast in comedyland.

Gerrie Smits is een sympathieke cabaretier uit Brabant. In zijn programma neemt deze charmante filosoof met veel fantasie je mee in zijn wereld vol, voor iedereen, heeeel herkenbare situaties. Zijn enorme bevlogenheid en tempoversnellingen zorgen ervoor dat je aan zijn lippen hangt. En hij vertelt zijn verhalen zo mooi en zo hilarisch dat ze ook nog lang blijven hangen.

En last but not least pakt Dian Liesker zaterdag de 14e oktober de microfoon. Haar de debuut bij de Culture Comedy Awards leverde haar meteen een halve finale plek op en vervolgens sleepte ze de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten in de wacht. In 2016 maakte ze haar debuut op nationale tv naast o.a. Ruben van de Meer en Klaas van den Eerden in het AVROTROS tv-programma Ruben en de Idioten. De Theaterkrant: 'Liesker is een innemende performer (...) Los daarvan is het spannend hoe ze durft te spelen met haar lieve-blonde-meisjes voorkomen. Af en toe is ze ongekend grof en dat werkt verfrissend.'

Voor de degene die er een uitgebreid avondje uit van wil maken: er zijn ook diner mogelijkheden. Meer informatie vind je op de website van Grand Café Bergse Bossen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!