Back Back Nieuws

High Profile wijzigt opzet Internet Awards

01 november 2006
Na zes edities wijzigt High Profile de opzet van de High Profile Internet Awards, de jaarlijkse prijzenregen voor de beste internetsites in de evenementenbranche. De uitgever start iets nieuws: in november 2007 wordt de eerste editie gehouden van het High Profile new media event.

Uitgever Oscar Krechting van High Profile: "Na zes prima edities van de High Profile Internet Awards verlaten we inderdaad een succesvol concept, waarschijnlijk tot verrassing van velen. Soms moet je tegen de stroom in beslissingen nemen en als we eerlijk zijn en merken dat zo'n uitreiking een herhaling van zetten wordt, kun je beter het concept eens goed tegen het licht houden. Internet en nieuwe media vernieuwen zich zo snel dat het tegen die trend in is dat steeds dezelfde sites in de branche worden beloond, enkel en alleen omdat deze gewoon elk jaar de besten zijn. Alleen, elk jaar dezelfde winnaars, daar zit niemand op te wachten."

Met het new media event dat de hele dag gaat duren wil High Profile het belang onderstrepen van de ontwikkeling van internet en nieuwe media. Krechting: "Als uitgever van zowel print als onlineproducten willen we het medium internet naar een hoger plan tillen binnen de evenementenbranche. Het uitreiken van de Internet Awards hebben we daarom even geparkeerd. Mocht het moment zich voordoen om weer door te gaan met een zevende editie zullen we dat zeker niet laten. Maar ieder jaar is nu gewoon een te hoge frequentie."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!