Back Back Nieuws

High Profile Uitgeverij start met Werving & Selectie

04 juni 2008
Ook in de evenementenbranche is het vaak erg lastig goed personeel te vinden. Met name functies als producer, eventmanager of accountmanager zijn moeilijk in te vullen. Door het succes en de jarenlange ervaring met Event-Jobs zet High Profile een volgende stap om bedrijven en goede medewerkers aan elkaar te koppelen: High Profile Werving & Selectie.

High Profile Werving & Selectie biedt hulp aan bedrijven met vacatures bij het vinden van de juiste kandidaat die past binnen de bedrijfscultuur en voldoet aan de functie-eisen. Met een netwerk van ervaren personeel en de brede sectorspecifieke kennis van de evenementenbranche is High Profile Werving & Selectie er van overtuigd de juiste match te maken.

Uiteraard wordt de service aangeboden op no cure, no pay basis en eventueel in combinatie met een vacature op www.event-jobs.nl .

Zoek je een nieuwe uitdaging in de evenementenbranche of kun je niet de juiste kandidaat vinden, neem dan contact op met High Profile en vraag naar Katja Eckhardt op (030) 604 3903.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!