Back Back Nieuws

High Profile start op Second Life

13 maart 2007
High Profile is zich aan het oriënteren op Second Life. Onder de avatarnaam highprofile Oh loopt sinds gisteren het High Profile mannetje (voor de afwisseling verfrissend te klein, te dik, te donker, met een te dikke nek, te lange neus, te grote oren, kortom te afwijkend - zie afbeelding - in Second Life, met al haar perfecte opgepompte lichamen en opgepimpte gezichten) door de virtuele wereld te kijken wat de mogelijkheden zijn van deze online toepassing.

Binnenkort start High Profile, als opmaat voor het High Profile New Media Event dat in november gaat plaatsvinden, met online cursussen. Te beginnen bij een cursus die zich richt op de Second Life mogelijkheden voor de evenementenbranche, een andere op het fenomeen webloggen, waarin stap voor stap het geheim van webloggen wordt uitgelegd.

Houd hiervoor daarom de weblog van High Profile in de gaten en bij interesse probeer aan te haken bij deze twee nieuwe niet te missen fenomenen. Getracht wordt in beide gevallen in luchtige Jip en Janneke taal de door velen als complexe materie geziene onderwerpen te belichten.

De start van de cursussen, die overigens chronologisch door elkaar zullen lopen maar op categorie worden gestructureerd, wordt aangekondigd als nieuws in het bovenste nieuwsgedeelte van highprofile.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!