Back Back Nieuws

High Profile Locaties is verhuisd naar Amsterdam

03 juli 2012
Uitgevers Ronnie Witjes en Oscar Krechting richten zich samen met hun vertrouwde team op de locatiemarkt met High Profile Locaties B.V. 'Wij gaan opdrachtgevers nog meer helpen bij het vinden van de juiste locaties, zowel voor zakelijke doeleinden (meetings & events) als voor particuliere evenementen, en dan met name voor bruidsparen', vertelt Witjes.

 

De locatiespecialist van Nederland

Hiermee gaat het bedrijf, dat zich al meer dan 20 jaar op de locatie- en evenementenmarkt begeeft, de uitdaging aan dé locatiespecialist van Nederland te worden. 'Met ons kennisplatform zijn we in staat opdrachtgevers goed te helpen en de locaties op voorsprong zetten.'

 

Klaar voor de toekomst

Met uitgaven en websites als Locaties.nl, de wekelijkse LocatieFlash, het Jaarboek Locaties, Inspirerendelocaties.nl, het Jaarboek Toptrouwlocaties met de bijbehorende site en applicatie, het spraakmakende Locatieonderzoek en de eerste Open Toptrouwlocatie Route, is de organisatie goed op weg. In het nieuwe pand aan de haven van Amsterdam IJburg waait dan ook – letterlijk – een frisse wind.

 

High Profile Locaties BV

Frans Zieglerstraat 34 AB - 1087 HN Amsterdam

Tel: (020) 398 1585 - vanaf donderdag 5 juli, tot die tijd: (030) 604 39 03

Fax: (020) 398 1580


 

Op de foto: uitzicht vanuit het nieuwe pand

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!