Back Back Achter de schermen

High Profile houdt tweede New Media Congres in Spant!

30 juli 2009

High Profile organiseert op maandag 23 november 2009 de tweede editie van het High Profile New Media Congres. Deze keer bij Spant! in Bussum van 10:00 uur tot 16:00 uur, met aansluitend een borrel. De kosten voor deelname aan het congres zijn € 395,- per persoon. Early birds schrijven voor 1 september in voor € 295,-
De tweede editie is in principe hetzelfde wat opzet betreft, alleen is gekozen om het aantal workshops kleiner te houden, te weten 6 masterclasses in 3 rondes, en de 'commerciële' workshops te vervangen door een beursplein.

Er vinden twee plenaire sessies plaats in de ochtend en een afsluitende. Vincent Everts zal net als bij de vorige editie in een wake up call de huidige ontwikkelingen in de nieuwe en social media belichten, gevolgd door Joost de Valk die het voor de eventbranche belangwekkende onderwerp Search Engine Optimization behandelt (hoe krijg ik mijn product of service hoog in Google).

Afsluiter van de dag is lifehacker Martijn Aslander (video's). Hij zal op een begrijpelijke wijze uitleggen hoe je met welke tools in de evenementenmarkt slimmer je werk kunt organiseren, en ook je leven daardoor kunt inrichten. De dagvoorzitter is net als twee jaar geleden internetentrepreneur Ronnie Overgoor. Het eerste nieuwe media congres van High Profile kreeg in 2007 een gemiddelde waardering met het cijfer 7,5 en dat is zeker voor een eerste editie succesvol te noemen.

Inschrijven kan (natuurlijk online) op highprofilenewmediacongres.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!