Back Back Achter de schermen

High Profile gaat in mei online door de 300 duizend grens

05 juni 2006
Mei 2006 is een recordmaand geweest voor highprofile.nl. In deze maand is de site de drempel van 300 duizend pageviews gepasseerd, om precies te zijn werden maarliefst 325.939  pageviews genoteerd.
 

High Profile is niet alleen in print, maar vooral ook online bezig met een innoverende restyle, als eerste in Europa (en misschien wel in de wereld) durft deze uitgeverij het aan om onder een vernieuwde nieuwssite een compleet webloggedeelte te publiceren. Wat inhoudt dat de bovenste helft van de website het feitelijke eventnieuws brengt, en onder de streep de weblog de ervaringen, de meningen en de belevenissen weergeeft van personen uit de eventbranche. High Profile is alvast begonnen, de weblog is enige weken geleden gestart, hij wordt nu nog dagelijks bijgehouden door de pas aangestelde hoofdredacteur internet Henk-Jan Winkeldermaat, maar zal in de toekomst ook worden ingevuld door een vijftigtal gastbloggers. Dát is nog eens vernieuwend.

Het doel is dus om de site niet alleen up to date te houden met het gebruikelijke eventnieuws, het succesvolle Event-Jobs en een nog overzichtelijker Bedrijvenwijzer (met een hoofd- en subrubriekindeling en uitgebreide bedrijfspresentaties), maar de site krijgt daarbij een nog levendiger en dynamischer karakter door de dagelijkse input op de High Profile Blog (kijk daarvoor alvast op http://highprofile.typepad.com)

[Ik krijg een mailtje van Sandra Klijn, internet koningin van High Profile en dus mijn directste collega]

 
.
Hoi HJ,
 
We gaan klanten die een bedrijfspresentatie op www.highprofile.nl een brief sturen dat www.highprofile.nl wordt vernieuwd.
Zou jij ergens deze week de eerste alinea willen schrijven van deze brief?
 
 
Oké, dat was vorige week, nu is het tweede pinksterdag, maar op de vooravond van de werkweek voor de meesten (maar niet voor mij want vanaf morgen zit ik even een midweekje met mijn dames in Center Parcs Port Zélande…) heb ik de inleiding (zie hierboven inderdaad) geschreven.
 
Ik ga nog even wat nieuwtjes plaatsen op highprofile.nl… onder meer eentje over het blog initiatief van Rob Captijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!