Back Back Nieuws

High Profile en OCEANDIVA zetten koers op GRAND PRIX of the SEA

11 april 2011
Door een golf van passie en enthousiasme was de samenwerking al snel beklonken. OCEANDIVA en High Profile zetten zich samen in voor het hoogste internationale motorsportevenement op nautisch gebied: GRAND PRIX of the SEA op 5, 6 en 7 augustus in Den Helder.

 

VIP arrangementen officieel van start

OCEANDIVA verzorgt op deze ‘adrenaline pompende’ dagen alle VIP arrangementen en presenteert zich op het water letterlijk als een prachtig podium voor relaties en bedrijfsfeesten. GPS heeft een hoog adrenaline gehalte en biedt een ongelooflijke entourage. Laat je gedachten eens varen over een eigen schip of VIP dek en beleef het spektakel van heel dichtbij!

 

Wereldwijde formule

Deze high performance powerboats F1 event is een wereldwijde formule die haar succes jaar op jaar heeft bewezen, en dan nu eindelijk naar Nederland komt. Het is dan ook een logische stap om dit evenement samen aan te grijpen en voor de zakelijke markt tot een succes te brengen.

 

Vruchtbare samenwerking

We zijn ontzettend blij met deze leuke en vruchtbare samenwerking met OCEANDIVA. Ze hebben ons enorm verrast met dit evenement. Toen wij voor de promofilm voor het eerst zagen, kwam er een golf van enthousiasme en adrenaline. High Profile en OCEANDIVA bieden de branche het ultiem kick van 2011!

 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!