Heuvelman betrekt nieuw pandHeuvelman betrekt nieuw pand
Back Back Nieuws

Heuvelman betrekt nieuw pand

13 september 2017

De hoofdvestiging van AV-dienstverlener Heuvelman is verhuisd naar IJsselstein. Na een uitgebreide marktoriëntatie heeft de organisatie haar oog laten vallen op een prachtige locatie in de Utrechtse gemeente, op een steenworp afstand van de Domstad en vlak bij de snelweg A2. Na een aantal maanden verbouwen is het hoofdkantoor aan Archimedesstraat 2 te IJsselstein recentelijk officieel geopend en voor het eerst in gebruik genomen door de medewerkers van Heuvelman.

Experience Room

Het nieuwe pand beslaat ruim 4.000m². Daadwerkelijk uniek is de nieuwe experience room van meer dan 450 m² waar opdrachtgevers geïnspireerd kunnen worden op het gebied van de nieuwste technieken en concepten op gebied van audio, video en licht.

Collega’s gezocht

Vanwege de uitbreiding is Heuvelman voor diverse functies op zoek naar nieuwe collega’s. Het betreft hier zowel functies voor op het hoofdkantoor, de nevenvestigingen als de buitendienst. In het bijzonder is het bedrijf op zoek naar ervaren AV Technici. Mocht je graag het team komen versterken en een belangrijke bijdrage willen leveren aan de verdere groei van de organisatie, kijk dan op de website voor de actuele vacatures en diverse stageplaatsen.

Heuvelman

Heuvelman voorziet de business-to-business markt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert de organisatie projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementen-locaties, overheid en onderwijs. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, installatie, content creatie, detachering, service en ICT. Naast het hoofdkantoor heeft de organisatie vestigingen in Amsterdam en Zoeterwoude van waaruit projecten worden uitgevoerd in heel Europa. Bij de organisatie zijn 130 medewerkers werkzaam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!