Back Back Nieuws

HetBesteEntertainment.nl presenteert Preferred Entertainment Partnership

19 april 2012
‘Wij merken dat de vraag van een klant naar entertainment vaak wordt neergelegd bij de evenementenlocatie of cateraar’, vertelt Jeanny den Herder van HetBesteEntertainment.nl. Sommige locaties en cateraars vinden het een uitdaging om gepaste muziek en acts te zoeken, anderen zien dit gedeelte vaak als een last. Dit zette HetBesteEntertainment.nl aan het denken en ontwikkelde zo het PEP; Preferred Entertainment Partnership.

 

Preferred Entertainment Partnership

Kort omschreven houdt het Preferred Entertainment Partnership in dat evenementlocaties en/of cateraars bij voorkeur de entertainmentaanvraag onderbrengt bij HetBesteEntertainment.nl en zo samen streven naar het ultieme evenement.

 

Hoe werkt het?

HetBesteEntertainment.nl biedt na een korte briefing van locatie of cateraar een passende entertainmentofferte en eventuele aanvullende AV-techniek. Op de dag van uitvoer begeleidt het aanspreekpunt gedurende het offertetraject de op- en afbouw, repetities en soundchecks van de geboekte artiesten en acts. Verder overlegt HetBesteEntertainment.nl met party/dutymanager of klant over het programma en leveren zij de gemaakte afspraken en het draaiboek na.

 

Focussen op eigen werkzaamheden

‘Zo kunnen locatie en cateraar zich volledig richten op de eigen werkzaamheden en kan de klant genieten van het eigen evenement’, voegt Jeanny hier aan toe. Locatie en cateraar kijken achteraf niet alleen terug op een geslaagd en kloppend evenement, maar ook op een financieel voordeel. ‘Een win- win situatie.’

 

Samenwerking

Het aangaan van een samenwerking brengt meer dan alleen een mooi en goed begeleid entertainmentprogramma op locatie, het is vooral ook een wisselwerking. HetBesteEntertainment.nl is een merk van evenementenbureau Co Solo. Co Solo gelooft in gunnen en is ervan overtuigd dat wat je geeft, je ook terugkrijgt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!