Het is tijd voor een evenement op locatieHet is tijd voor een evenement op locatie
Back Back Nieuws

Het is tijd voor een evenement op locatie

28 juli 2021

Het is tijd voor een evenement op locatie

Het was een paar maanden geleden bijna niet voor te stellen, maar het is weer mogelijk om gezamenlijk in een ruimte te zijn! Nederlanders hebben veelal aangegeven tijdens de lockdown het persoonlijk contact met hun collega’s te missen. Kantoren mogen weer open en de economie trekt langzaam weer aan. Om dat te vieren is het een goed idee om eens ergens anders samen te komen dan op kantoor.

Van vergadering tot borrel

We hebben het allemaal wel gehad om vanuit huis tegen een scherm met jouw collega’s of klanten te communiceren. We zijn toe aan persoonlijk contact en dat is eindelijk steeds meer mogelijk. Zodra we weer samen in een ruimte mogen zijn is het wel zo leuk om dit feestelijk aan te pakken. Zo kun je van een vergadering of vrijdagmiddagborrel een bijzonder moment maken. De voorkeur van bedrijven gaat bovendien steeds vaker uit naar een externe locatie voor workshops en andere productieve gelegenheden. Op een andere locatie komen namelijk andere creatieve ideeën naar boven dan in een vertrouwde omgeving. Als je dan op een locatie bent waar je de workshop of bespreking kan afsluiten met een borrel, kan je daarna met een tevreden gevoel naar huis.

Voordelen van een zakelijk evenement

 Er zijn steeds meer bedrijven die zichzelf beter op de kaart wil zetten door middel van een zakelijk evenement te organiseren. Hiervoor kan je ook een andere locatie afhuren. Niet alleen is dit een leuke manier om klanten samen te brengen, maar het draagt ook bij aan een betere bedrijfscultuur. Het is een leuke manier om medewerkers te bedanken voor hun inzet tijdens deze chaotische tijden. Je kan een evenement in de vorm van een feest, maar ook een festival organiseren. De tijd en moeite die erin worden gestopt, zullen zeker gewaardeerd worden door bezoekers.

 Wanneer is een locatie geschikt?

 Als je op zoek bent naar een locatie, zijn er een aantal zaken die aanwezig moeten zijn om er een succesvolle dag van te maken. Zo dienen er diverse ruimtes beschikbaar te zijn die allemaal voorzien zijn van tv-schermen, beamers en geluidsinstallaties. Compleet met een heerlijke catering moet het goedkomen met het uitwerken van nieuwe plannen. Daarnaast is het ook belangrijk om een balans te hebben in werk en ontspanning. Een locatie dient naast zakelijke ruimtes ook gelegenheid te bieden om pauze te houden, te genieten van een mooie omgeving en na afloop een borrel te doen.

Geef het evenement uit handen

Zie je het zitten om jouw team te verwennen met een productief dagje op een mooie locatie, maar heb je geen tijd om een programma samen te stellen? Dan kun je dat overlaten aan de eventmanagers van de locatie. Zij zullen in overleg de mogelijkheden bespreken en een passend aanbod doen. Je zou zelfs kunnen overwegen om een themafeest te organiseren. Dit is misschien wat uit de comfortzone, maar een thema blijft uiteindelijk langer hangen bij klanten en collega’s dan een doorsnee feest. Succes gegarandeerd

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!