Het Sieraad en lokaal Edel in andere handenHet Sieraad en lokaal Edel in andere handen
Back Back Nieuws

Het Sieraad en lokaal Edel in andere handen

15 maart 2019

Eigenaar van TOBACCO Theater en De Artiesten Erik van Wilsum en Frank Hekelaar zijn samen met de uitbaters van Restaurant Daalder, Frans van Dam & Dennis Huwaë per 1 april de nieuwe exploitanten van Het Sieraad in Amsterdam en de bijbehorende evenementlocaties binnen het gebouw het Sieraad.

De 4 ondernemers zullen hun samenwerking, welke tot stand kwam in 2018, in het rijksmonument aan de Postjesweg verder uitbreiden en consolideren. TOBACCO Theater & de Artiesten (Concept & Culinaire Events) nemen er vanaf 1 april de organisatie van de commerciële - en de culturele events voor hun rekening en Restaurant Daalder verzorgt, zoals te doen gebruikelijk binnen de samenwerking, de F&B voor deze events.

Casual fine dining

De nieuwe uitbaters zetten het huidige concept van Lokaal Edel niet voort, maar bouwen de succesformule van Restaurant Daalder verder uit en openen op de plek van Lokaal Edel een 'casual fine dining' restaurant. De officiële opening en lancering van het spiksplinternieuwe restaurant, zal pas plaatsvinden na een fikse verbouwing, dus de overname per 1 april zal geruisloos verlopen en ook de naam van het restaurant zal pas na de verbouwing bekend worden gemaakt.

De kersverse eigenaren hebben plechtig beloofd de Amsterdammers en het journaille op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen gebouw het Sieraad, maar uit hun enthousiasme en liefde voor de historie van het pand zal blijken, dat het restaurant en de vernieuwde evenementzalen op deze prachtige plek een aanwinst voor de stad zullen zijn. Streefdatum opening restaurant is 1 juli 2019.

Op de foto v.l.n.r.: Dennis, Frans, Frank en Erik

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!