Back Back Nieuws

Het Scheepvaartmuseum decor voor ELLE Style Awards 2012

14 januari 2012
Designers, stylisten, modebloggers, journalisten, fotografen, BN’ers… Alle prominenten uit modeland waren uitgenodigd voor de Elle Style Awards 2012 in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Afgelopen donderdag stonden vele uitgedoste genodigden, compleet in dresscode ‘the roaring twenties’, buiten geduldig te wachten om te genieten van een avond vol mode, glitter en glamour.

 

Eigen modeshow

Tijdens de avond werden vier awards uitgereikt onder leiding van presentator Matthijs van Nieuwkerk. Drie stylisten toonden hun kwaliteiten in ieder een eigen modeshow op het podium, midden op het plein van Het Scheepvaartmuseum.

 

De winnaars

Maaike Staal werd gekozen tot winnares en ging met de Stylist Award naar huis. Model Valentijn de Hingh werd de winnares in de categorie Personal Style Award. Ook de genodigden waren onderdeel van de awarduitreiking. Zo werd de best geklede man/vrouw en mooist gestylde kapsel van de avond bekroond met een award en weekendje weg.

 

Samenwerkende partners

Het Scheepvaartmuseum verzorgde de locatiefaciliteiten en catering van de avond. Bourgonje was verantwoordelijk voor de techniek in samenwerking met productieleider WINK. De organisatie van de awarduitreiking was in handen van het tijdschrift ELLE.

 

Foto: parool.nl/ANP

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!