Het Papendal paviljoen als unieke buitenlocatieHet Papendal paviljoen als unieke buitenlocatie
Back Back Nieuws

Het Papendal paviljoen als unieke buitenlocatie

29 maart 2018

Vergaderen kan overal, maar nergens zo bijzonder als #OpPapendal. 'Het is een omgeving waar creativiteit wordt gestimuleerd en nieuwe ideeën worden geboren. Een plek waar alles samenkomt om een topprestatie neer te zetten.' Aldus het management. 'Wij bieden de gast een unieke locatie voor elke meeting, vergadering, borrel of BBQ: Het Papendal Paviljoen.'

Tijdelijke buitenaccomodatie

Het Papendal Paviljoen is een tijdelijke buitenaccommodatie in de maanden mei en juni op het evenemententerrein en beschikt over twee etages. 'Hierdoor genieten de gasten te allen tijde van een verbluffend zicht over het groene landschap. De mogelijkheden om tijdens een meeting gebruik te maken van het naastgelegen beachvolleybalvelden geeft een bijeenkomst een Olympisch tintje.' Aldus het management. 

Locatie

Het Paviljoen staat aan de finish van het BMX circuit. In de directe omgeving bevinden zich de boogschietbanen, voetbalvelden en de golfbanen. Het Paviljoen is geschikt voor: vergaderingen, borrels, barbecues, bijeenkomsten, presentaties en workshops.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!