Het nieuwe Vermaat EventMgzn: vol inspiratie!Het nieuwe Vermaat EventMgzn: vol inspiratie!
Back Back Nieuws

Het nieuwe Vermaat EventMgzn: vol inspiratie!

14 september 2022

Wie op zoek is naar inspiratie voor dit najaar, kan een blik werpen in het EventMgzn van Vermaat. De nieuwe editie van het magazine, dat tweemaal per jaar door het horeca- evenementenbedrijf wordt uitgebracht, staat boordevol artikelen over evenementen. Zo wordt er voorbeschouwd op de World Padel Tour Amsterdam Open, teruggeblikt op kunstbeurs TEFAF, een bezoekje gebracht aan verschillende nieuwe evenementenlocaties en openhartig gesproken met Sander de Vries  van Event Republic.  Het digitale magazine is hier te lezen.

 

Vermaat

Waar de Vermaat Groep ooit begon als Utrechtse kruidenierswinkel, is het inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste horeca- en evenementenbedrijven van Nederland. Het bedrijf is met restaurants actief in ziekenhuizen en het bedrijfsleven, maar ook in het vrijetijdssegment. Zo is de organisatie verantwoordelijk voor restaurants als RIJKS*, Rouhi en Wils* in Amsterdam, Hemel & Aarde in Utrecht en NOK in Groningen. Ook verzorgt Vermaat alle horeca bij grote locaties als MECC Maastricht, ARTIS en het Spoorwegmuseum.

Met de labels Food Fantasies en Vermaat Partyservice is het bedrijf actief als cateraar van evenementen. Waar het eerste label breed ingezet wordt, focust het tweede label zich op de VIP-catering van grote sportieve en culturele evenementen. Enkele voorbeelden zijn de KLM Open en de Volvo Ocean Race. Afgelopen weken stond Vermaat Partyservice volledig in het teken van de Formula 1 Dutch GP, dat met 40.000 gasten in drie dagen één van de meest uitdagende projecten tot dusver was.

Over het EventMgzn

Komend najaar zal ook de World Padel Tour Amsterdam Open aan dit imposante rijtje worden toegevoegd. In het EventMgzn is aandacht voor dit sportevenement, dat voor het eerst in ons land zal plaatsvinden. Ook worden er nieuwe evenementenlocaties uitgelicht, zoals Brasserie Zeven in Ouddorp en het Groote Museum in Amsterdam.

In het blad, dat tweemaal per jaar wordt gemaakt, wordt het woord ook aan anderen gegeven. Zo vertelt firma Oogenlust over de decoratie van het najaar, verklapt Sander de Vries - eigenaar Event Republic - waar hij zijn inspiratie voor nieuwe eventconcepten vandaan haalt en geeft Lizette Lulofs-van Munster (Country Director Benelux bij Rituals) een rondleiding door House of Rituals.

Het Vermaat EventMgzn is online te lezen via deze link.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!