Back Back Nieuws

Het nieuwe vergaderen in het Nederlands Watermuseum

06 juli 2012
In het Nederlands Watermuseum is het vanaf heden mogelijk spiegelwandelingen in de natuur te reserveren. Huiswaarts met niet enkel conclusies, maar tevens met beleving en bewustwording is hierin het uitgangspunt.

 

Interactieve methode

Elk bedrijf heeft te maken met processen die inzicht en ideeën vragen. Hier heeft Natuurlijkcoaching een interactieve methode voor ontwikkeld die mensen uitdaagt om letterlijk buiten de normale paden en patronen te denken. ‘We zullen zien dat het bos net zo veranderlijk is als een organisatie. Natuurlijk processen vloeien in elkaar over en raken elkaar’, aldus Natuurlijkcoaching.

 

Spiegelen aan de natuur

Onder leiding van Jeroen zullen verschillende delen van het bos en veld worden bezocht. Deelnemers zullen geprikkeld raken om zich te spiegelen aan de natuur. De omgeving waar ze zich bevinden zal inzichten geven over ieders persoonlijke positie in het proces waar de deelnemers zich op dat moment in bevinden. Het doel is om naast inzicht te krijgen in zich bewust te worden van, gewoonteprogramma’s te zien, vaardigheden te herkennen, drijfveren te ervaren, overtuigingen te voelen en ontwikkelpunten te erkennen.

 

Zakelijke mogelijkheden

In overleg met de klant maakt het Nederlands Watermuseum een programma op maat, zodat de spiegelwandeling aansluitend en aanvullend werkt op de bijeenkomst. Zo kan gestart worden met een ontbijt in de serre van Brasserie Aquarium. Na het ontbijt neemt Jeroen Glissenaar de groep mee het park in voor een twee uur durende wandeling. Na afloop kan nagepraat worden in de barokstijl ingerichte Rentmeesterszaal, het kantoor van het Nederlands Watermuseum.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!