Back Back Nieuws

Het nieuwe stemsysteem AVINT in de lift

11 februari 2015
AVINT is het nieuwste product van Aventiq wat in 2014 gelanceerd is. Het is een draadloos, interactief stem systeem waarmee het publiek kan deelnemen aan presentaties en vergaderingen. Met dit systeem kun je tijdens een bijeenkomst live vragen stellen aan alle aanwezigen in de zaal, die zij hierna op hun eigen device direct kunnen beantwoorden. Resultaten worden vervolgens op een groot scherm weergegeven voor het gehele publiek. Door het inzetten van AVINT kun je bijvoorbeeld de mening of het niveau van je doelgroep peilen, wat weer kan bijdragen aan een bedrijfsstrategie of verbetering van trainingen.

Compliment
‘De populariteit van AVINT is de afgelopen tijd flink toegenomen. We zijn nu ongeveer een jaar verder sinds de introductie van ons eigen stemsysteem en de aanvragen nemen met de maand toe. Mensen hebben over ons gelezen of gehoord via een relatie en willen graag AVINT inzetten tijdens hun congres, evenement of andere bijeenkomst. Helemaal top vinden wij dat, vooral omdat er in deze markt nog wel een paar andere aanbieders zijn. Dat bedrijven dan voor ons kiezen is een groot compliment’, vertelt marketing manager Fleur Paijens.

Compliance regels
‘Eén van de redenen dat klanten met ons samen willen werken is dat we als één van de weinigen aanbieders in de markt volgens de compliance regels werken die veel (financiële) instellingen en bedrijven tegenwoordig handhaven. De data die tijdens de sessies van een event aan bod komen blijven in de ruimte en kunnen niet het internet op. Een veilig gevoel voor bedrijven’, zegt Paul Notebaart, AVINT ontwikkelaar bij Aventiq.

Om meer mensen binnen de branche kennis te laten maken met AVINT, staan ze 1 en 2 april op Event15 (standnummer B093). Bekijk hieronder het demo filmpje:

AVINT from Aventiq on Vimeo.

Foto: Ad Bogaard

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!